Despre noi

Salut !

Noi suntem Web Gear! O echipa mica dar puternica si echilibrata, gata sa duca la nivelul urmator proiectele tale in online !

Dezvoltam sisteme de management continut (CMS), solutii e-commerce (magazine online bazate pe Magento, Woocommerce, ZenCart), site-uri de prezentare (WordPress) si mai ales realizam solutii software custom pentru companii din UE.

Am pornit la drum acum 6 ani din dorinta de a oferi produse software de calitate.

Astazi, continuam sa facem acelasi lucru cu aceeasi pasiune pentru fiecare bucata de cod scrisa, imbinand armonios tehnici de programare, de management de proiect si management de echipa pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru fiecare proiect in parte.

Web development-ul este motorul nostru, iar E-commerce este punctul nostru forte. Fie ca vorbim de implementare magazine online Magento sau Woocommerce ori solutii custom pentru magazine online, realizam intotdeauna proiecte de succes. Verifica portofoliul nostru pentru a vedea o parte din magazinele online realizate pana acum.

Cand nu lucram la proiecte pentru clientii nostrii, lucram la proiecte pe domeniile noastre de interes si ne punem la munca creativitatea si cunostintele de e-commerce prin magazinul online de fotolii beanbag, www.beanbagshop.ro.