Servicii

Dezvoltare web

Dezvoltare web

Web development-ul este cel mai puternic skill al nostru. De la crearea de site-uri de prezentare si pana la dezvoltarea de aplicatii web custom, fiecare proiect realizat de noi este unul de real succes.

Magazine online

Magazine online

Comertul online e cea mai rapida si usoara cale pentru ca afacerea ta sa ajunga cunoscuta si sa prospere. Disponibile la un click distanta, magazinele online iti ofera mai mult decat un canal nou de vanzari: ai posibilitatea de a-ti face cunoscuta afacerea, produsele si/sau serviciile unui numar mult mai mare de potentiali clienti, mai rapid si mai usor decat prin intermediul canalelor obisnuite de publicitate. Putem realiza magazine online complete de la design, implementare si servicii/suport post-lansare. Indiferent ca alegi pentru magazinul tau online Magento, Woo-commerce, Prestashop sau alta platforma de comert electronic, te vom ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Web design

Web design

Online ai mereu nevoie de web design. Web Gear are o echipa de web design de calitate, intotdeauna pregatita sa raspunda oricarei provocari. La cerere putem realiza si design pentru materiale publicitare.

Project management

Project management

Pentru noi, project managerul este o persoana integrata in echipa de dezvoltare, care intelege la fiecare pas evolutia fiecarui proiect si detine si cunostinte tehnice, pentru a recunoaste din timp si a gasi solutii la problemele care pot aparea pe parcursul proiectului. Astfel, echipa noastra este eficienta in toate stadiile proiectelor contractate.