Custom web development at the highest standards!

Web design

Online ai mereu nevoie de web design. Web Gear are o echipa de web design de calitate, intotdeauna pregatita sa raspunda oricarei provocari.
La cerere putem realiza si design pentru materiale publicitare.

PmAccess.ro

Proiectul de refacere si rebranding a PM Access a fost unul dintre cele mai frumoase si profesioniste colaborari din care toate partile implicate au avut cate ceva nou de invatat.

Pentru Mihai Olaru si Narciss Popescu, am creat o imagine online de la zero, incepand de la redesignul logo-ului si terminand cu website-ului PmAccess.ro, care a fost refacut si regandit pentru cea mai buna experienta dar access rapid catre zona de Comunitate, mai putin cunoscuta pana la momentul inceperii colaborarii.

Pe langa prezentarea noua a companiei si a angajatilor/colaboratorilor, noul website inglobeaza parti din comunitatea PMAccess in zona de Resurse a website-ului PMAccess.ro cum ar fi Forumul PMAccess, o mica parte din zona de documentare in domeniu si de asemenea aduce ultimele postari scrise pe blogul comunitatii PMAccess.

Istocescu-vintila.ro

Tema Worpdress custom, responsive. Design si identitate custom, realizata in colaborare cu agentia de branding Nekton Collective.

Fusionsport.ro

Website de prezentare si blog, realizate pe platforma WordPress.

Openconnect.ro

Sustinem antreprenoriatul romanesc – Openconnect.ro.

De la ce am plecat…

oc-old

Si unde am ajuns….

Noul openconnect.ro

Cu un deadline foarte scurt si precedat de deschiderea Connect Hub, realizarea acestui proiect a necesitat din partea echipei noastre multa atentie si cele mai bune skill-uri de web development pentru WordPress, platforma din spatele OpenConnect.ro.

La final, a rezultat o colaborare reusita din toate punctele de vedere.

Site-ul este acum mult mai prietenos si mai usor de utilizat, schema de culori e una simpla si de efect, continutul mult mai bine structurat. Cel mai important insa e faptul ca utilizatorii OpenConnect.ro au fost incantati de rezultate.

 

 

Alexis-medical.ro

Alexis-medical.ro este un site de prezentare si blog realizat in intregime pe platforma WordPress.
Mai jos veti putea vedea diferenta intre site-ul actual si versiunea initiala a site-ului.

Alexis-Medical website nou vs. website vechi

Alexis-Medical website nou vs. website vechi

Sabina-cornovac.ro

Pentru Sabina Cornovac si blogul ei, am creat si integrat o tema WordPress noua, usor de parcurs si rapida, apreciata de multi dintre cititorii blogului Sabinei.

Sabina a fost atat de incantata de noua tema a blogului sau WordPress incat ne-a dedicat un articol pe site pe care il puteti citi aici si un testimonial pe care il gasiti in site-ul nostru.

Tema WordPress a blogului Sabinei are design responsive, astfel ca articolele Sabinei pot fi citite de pe orice fel de dispozitiv.

SelectSofa.ro

SelectSofa.ro este un catalog de prezentare produse de mobilier pentru care echipa noastra a creat o identitate vizuala noua, a realizat layoutul si web development-ul.