Custom web development at the highest standards!

Project management

Pentru noi, project managerul este o persoana integrata in echipa de dezvoltare, care intelege la fiecare pas evolutia fiecarui proiect si detine si cunostinte tehnice, pentru a recunoaste din timp si a gasi solutii la problemele care pot aparea pe parcursul proiectului. Astfel, echipa noastra este eficienta in toate stadiile proiectelor contractate.

PmAccess.ro

Proiectul de refacere si rebranding a PM Access a fost unul dintre cele mai frumoase si profesioniste colaborari din care toate partile implicate au avut cate ceva nou de invatat.

Pentru Mihai Olaru si Narciss Popescu, am creat o imagine online de la zero, incepand de la redesignul logo-ului si terminand cu website-ului PmAccess.ro, care a fost refacut si regandit pentru cea mai buna experienta dar access rapid catre zona de Comunitate, mai putin cunoscuta pana la momentul inceperii colaborarii.

Pe langa prezentarea noua a companiei si a angajatilor/colaboratorilor, noul website inglobeaza parti din comunitatea PMAccess in zona de Resurse a website-ului PMAccess.ro cum ar fi Forumul PMAccess, o mica parte din zona de documentare in domeniu si de asemenea aduce ultimele postari scrise pe blogul comunitatii PMAccess.

BeanbagShop.ro – magazin online Magento

Beanbagshop.ro este unul din proiectele web cu care ne mandrim cel mai tare, magazinul online fiind detinut si intretinut 100% de Web Gear Software.

Ne dorim sa demonstram astfel ca nu doar realizam magazine online, ci suntem in permanenta la curent cu industria e-commerce si ca intelegem necesitatile proprietarilor de magazine online, realizand astfel magazine online care VAND din prima zi de la lansare.

Magazinul online este creat pe platforma Magento si are un design si identitate vizuala, creata in totalitate de echipa noastra.

Magazinul este optimizat pentru motoarele de cautare si afisat printre primele magazine la cautari dupa cuvintele cheie  targetate.

Feature-uri cheie: SEO, epayment Librapay, calcul automat al transportului via Urgent Curier.