Testimoniale

Wintermag
12.08.2015

Cu ajutorul WebGear am reusit sa punem ordine in codebase-ul nostru. Magento e recunoscut ca o platforma complexa, de aceea e nevoie de specialisti care sa inteleaga filosofia din spatele platformei pentru a gasi solutii eficiente la problemele curente. WebGear Software se descurca de minune oferindu-ne continuu ajutorul de care avem nevoie. Ma bucur ca lucram impreuna si sper sa fie o colaborare cat mai lunga.

Liren
12.08.2015

Colaborarea cu Webgear la site-ul firmei Liren a fost un exemplu de profesionalism prin intelegerea corecta a cerintelor, livrare la timp, rezultate, seriozitate si nu in ultimul rand pret competitiv cu piata.

Snipdocs GmbH
12.08.2015

We've worked with the Web Gear team a couple of times and it's always been a great collaboration. I really love how they dive into the project and add their own thoughts to it. Our company is located in Germany and this makes communication a key factor when working together. With Web Gear, it has always been easy, straight forward and reliable. We will hire them again, that's for sure.

Sabina-cornovac
12.08.2015

Aniversarea de 5 ani a blogului meu a fost una speciala datorita echipei de la Web Gear Software. A primit o noua fata, mai apropiata de mine, mai simpla si user friendly si, cel mai important, foarte apreciata de cititorii mei. Nu sunt eu cea mai pretentioasa, dar cand am vazut obsesia pentru detalii a acestei echipe, mi-am dat seama ca merita sa muncesti mult si bine pentru un astfel de rezultat. Va multumesc!